Over ons

hoMEup zet zich in om een maatschappelijk probleem op te lossen en staat voor transparantie, gemak en plezier. Transparantie omdat hoMEup vooraf afspraken maakt over de verkoopprijs. Gemak omdat je niet meer met tientallen concurrenten een huis hoeft te bezichtigen en twijfelt over het juiste bod. En plezier omdat de aankoop van je eerste huis wél leuk hoort te zijn! 

hoMEup maakt een radicaal verschil op de huizenmarkt door starters de mogelijkheid te geven wél een huis te kopen. In de toekomst gebruikt hoMEup de winst om te investeren in projectontwikkeling waardoor hoMEup zelf zorgdraagt voor de bouw van huizen, die vervolgens weer aan starters verkocht worden.

Hierdoor zijn we niet afhankelijk van externe partijen maar dragen wij zelf bij aan het oplossen van het huizenprobleem voor starters. Uiteindelijk wordt hoMEup de nummer 1 supplier van huizen voor starters om er zo voor te zorgen dat een eerste woning kopen weer transparant, makkelijk en leuk is.

Sake van der Oord

Oprichter / Eigenaar

“We zien en horen om ons heen dat de laatste jaren de huizenmarkt vastgeroest zit en starters moeilijk aan een woning komen. Hierin moet verandering komen, zo ontstond hoMEup.”

Billy Brouwer

Oprichter / Eigenaar

“Vanuit eigen ervaring heb ik gemerkt dat een eigen woning vertrouwen, geluk en plezier oplevert. Dit willen wij dan ook voor meer starters realiseren, zo ontstond hoMEup.”