Aansluiten als hypotheekadviseur?

Ben jij de hypotheekadviseur die altijd klaar staat voor starters en alles afweet van een startershypotheek? Wil jij graag exclusieve leads ontvangen van starters die een financiering nodig hebben?

Wij zoeken nog meer partners die samen met ons zoveel mogelijk starters willen helpen aan een eerste huis. Wil jij onze starters helpen bij een financiering? Neem dan contact met ons op!

Vaste prijs

De courtage is voor iedere financieel adviseur hetzelfde: €2250,- inclusief btw. Hierdoor hoef je het nooit meer over de kosten te hebben.

Gescreende starters

Wij screenen alle starters en weten daarom direct wat de slagingskans van kopen is en wat de kans is op een succesvolle financiering.

Exclusiviteit

Alle starters die behoefte hebben aan financieel advies zetten we exclusief door naar één partner. Je bent dus niet in concurrentie met andere financieel adviseurs.

Aansluiten als makelaar?

Kost woningen online zetten, bezichtigingen doen en alle administratie die erbij komt kijken jou te veel tijd? Dit kan anders! Via hoMEup deel je gratis een woning met duizenden gescreende starters en verkoop je binnen no time een woning. Hoe interessant is dat?

Vaste prijs

Deel de woning gratis met duizenden potentiële kopers. Deel je de woning enkel en alleen via het platform van hoMEup? Dan betalen wij jou graag een leadfee.

Gescreende starters

Wij screenen al onze starters op financieringsmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat starters die komen bezichtigen van tevoren al weten dat het huis binnen budget valt.

Exclusiviteit

Alle starters die behoefte hebben aan financieel advies zetten we exclusief door naar één partner. Je bent dus niet in concurrentie met andere financieel adviseurs.

Een woning verkopen was nog nooit zo makkelijk!

Screening object

Wij screenen eerst zelf het object en daarna bepalen we samen wat de verkoopprijs gaat worden. Voor deze (vaste) prijs publiceren wij de woning op ons platform die bestaat uit duizenden gescreende starters.

Foto's, video's en energielabel

Na akkoord over de prijs laten we foto's, video's, een inmeetrapport, plattegronden en een energielabel van de woning maken. Doe je dit liever zelf of heb je dit al gedaan dan kan je het direct bij ons aanleveren. 

Woning online

Wij zetten de woning met alle benodigdheden klaar. Jij bepaalt vervolgens wanneer de woning online komt. Zodra de woning op ons platform staat, starten we direct met de online promotie en delen we de woning automatisch met starters waarvan het zoekprofiel matcht met deze woning.

Bezichtigingen

De potentiële kopers kunnen online een bezichtiging plannen. Deze plannen we allemaal op één dag(deel). 

Financiering & koopcontract

Bij akkoord van de verkoop regelen wij dat de koper via een financieel adviseur zijn financiering regelt. Ook begeleiden wij de koper(s) verder door het volledige koopproces.

Volledige courtage

De afspraak bij de notaris plannen we in, jij ontvangt je volledige courtage en je klant is zeer tevreden over de snelle en makkelijke verkoop!

Aansluiten als partner?

Denk jij dat een samenwerking tussen ons gaat resulteren in nog meer blije starters? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.